top of page

Sygdomme

Patienthistorie, sygdomme og behandling

 

Patienthistorie

Heilpraktik  - et godt supplement til kræftbehandling.

 

Jeg er en kvinde på 38 år som i 2010 fik konstateret en uhelbredelig kræftsygdom. Jeg havde mange stærke smerter igennem en lang periode inden det blev opdaget, at jeg havde kræft.

 

Jeg skulle have kemoterapi, men da mit helbred ikke blev bedre men kun værre under mine behandlinger på hospitalet, opsøgte jeg den alternative verden, og jeg fik tarmskylninger for at få renset organerne ud efter al den medicinindtagelse. Jeg fik det meget bedre, og det hjalp mig til at kunne gennemføre mine kemobehandlinger.

 

Kræften var væk efter endt kemobehandling, men jeg havde det stadigvæk meget dårligt, og jeg havde fået mange bivirkninger efter behandlingerne, så efter et langt og smertefuldt sygdomsforløb kontaktede jeg Jørgen Nonnegaard og fik tid til en behandling og en irisanalyse.

 

 

Det var en meget spændende og god konsultation. Hos Jørgen følte jeg mig meget tryg og godt tilpas, noget jeg ikke havde gjort i flere måneder, da jeg var til behandlinger på hospitalet. Alle mine lægebesøg på hospitalet var fyldt med angst, vrede og fortvivlelse. Når man bliver syg, så søger man svar, og de svar kunne ingen læger give mig, og det blev jeg meget frustreret over, men Jørgen kunne som den første behandler af alle se alle mine ubalancer via en irisanalyse, og han kunne forklare mig, hvorfor jeg havde det så dårligt og hvad der kunne gøres ved det.

 

Mine menstruationer ophørte i flere måneder efter mine kemobehandlinger og allerede 4 dage efter min første behandling hos Jørgen, fik jeg min menstruation, og min cyklus har været stabil lige siden. Få måneder efter indtagelse af naturmedicin og behandlinger hos Jørgen mærker jeg en stor forskel på mit helbred, alle mine bivirkninger er ved at foretage sig og jeg har fået det meget bedre både fysisk og psykisk.

 

Det har været en stor gave for mig at møde en behandler som Jørgen. Han har et holistisk menneskesyn og man bliver mødt med forståelse, respekt og omsorg under hans behandlinger. Han har en bred viden og erfaring omkring sundhed, ubalancer, homøopati, akupunktur og meget mere. Han har en meget interessant viden om kræft og så har han bl.a. arbejdet med mange kræftpatienter igennem flere år, og det følte jeg mig meget tryg ved.

 

Mit sygdomsforløb har været en smertefuld oplevelse på mange måder, men det har også givet mig en fantastisk indsigt, viden, ro, balance og en tro på livet igen efter jeg har været i behandlinger hos Jørgen.

 

Havde jeg ikke gået den alternative vej, ville jeg have været dybt bekymret for mit helbred i dag, så jeg mener derfor, at alle syge som raske – som ønsker at bevare et godt helbred, burde få lavet et sundhedstjek hos Jørgen, han er meget dygtig og kompetent og hans behandlinger giver mærkbare resultater.

Jeg er bestemt ikke fortaler for, at man skal fravælge sine lægelige behandlinger, men jeg er fortaler for, at man også skal supplere sine behandlinger med det alternative når det gælder ens helbred.

Hvis du er syg, så husk det er dit liv, du bestemmer, tag ansvar for dig selv og vær stærk. Det er ikke altid at lægerne kan hjælpe dig og give dig de svar, du søger, men heldigvis kan hjælpen hentes hos Jørgen, du kan få det bedre, det er jeg et levende eksempel på, for Heilpraktik har ændret mit liv til det bedre.

 

De varmeste hilsener og anbefalinger
Kathrine

Sygdomme og behandlinger

Allergi:

Ved allergier lavers en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopatiske mediciner evt. nosodeterapi, akupunktur med laser.

 

Angina:

Halsbetændelse: Ved halsbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af biokemi, homøopatisk medicin, imunsystemsterapi og akupunktur med laser.

 

Angsttilstande:

Ved angsttilstande lavers en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af akupunktur med laser, urtetinktur, mineraler og homøopati.

 

Eksamensangst:

Behandles med akupunktur og urtetinktur.

 

Ansigtsnervebetændelse:

Ved ansigtsnervebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af akupunktur med  laser, biokemi, mineraler og vitaminer samt homøopatisk medecin.

 

Anami (Blodmangel):

Ved blodmangel laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af mineralterapi, vitaminterapi, homøopatisk medicin, akupunktur med laser.

 

Apoplexi (hjerneblødning):

Ved hjerneblødning laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati,biokemi, akupunktur og zoneterapi.

 

Arp: 

Ved arp laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af akupunktur og homøopatisk medicin.

 

Arteriesklerose (åreforkalkning):

Ved åreforkalkning laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, biokemi, immunsystemterapi, akupunktur og zoneterapi.

 

Astma:

Ved astma laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en
behandlingsplan, som består af akupunktur, homøopatisk medicin, nosodeterapi, biokemi og immunsystemterapi.

 

 

Barnløshed: 

Ved barnløshed laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, organterapi, akupunktur, biokemi.

 

Bekhterew:

Ved bekhterew laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af Akupounktur, mineralterapi, biokemi, vitamin, homøopati, zoneterapi.

 

Besvimelse:

Ved besvimelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af urtemedicin, homøopati, biokemi, vitaminer og akupunktur.

 

Betændelser:
Ved betændelser laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af immunterapi, homøopati, akupunktur, vitaminer og biokemi.

 

Bihulebetændelse:
Ved bihulebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af  homøopati, akupunktur med laser  og biokemi.

 

Bindevæv: 
Ved bindevæv laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en homøopati, akupunktur med laser  og urtetinktur.

 

Blodsukker:
Ved blodsukker laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser.

 

Blodtryk:
Ved blodtryk laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, vitaminer.

 

Blærebetændelse:
Ved blærebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, immunsystemterapi.

 

Blæresvækkelse (ufrivillig vandladning):
Ved blæresvækkelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, biokemi, urtetinktur.

 

Blæresten:
Ved blæresten laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, biokemi.

 

Blødningstilbøjelighed:
Ved blødningstilbøjelighed laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, biokemi, vitaminer.

 

Bronkitis: 
Ved bronkitis laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi.

 

Bugspytskirtel:
Ved bugspytkirtel laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, biokemi.

 

Bylder:
Ved bylder laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Cholesterol:
Ved cholesterol laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Colitis (tyktarmsbetændelse):
Ved colitis laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Condyloma: 
Ved condyloma laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Cyster:
Ved cyster laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Depressioner:
Ved depressioner laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Diabetesmellitus (sukkersyge):
Ved sukkersyge laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Endetarm:

Ved endetarm laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ufrivillig vandladning:
Ved ufrivillig vandladning laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Tennis albue (Epicondylitis):
Ved tennis albue laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Epilepsi:
Ved epilepsi laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Finger smerter:
Ved finger smerter laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Fiskehud:

Ved fiskehud laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Fistler:
Ved fistler laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Fodsved:
Ved fodsved laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Fordøjelsesbesvær:
Ved fordøjelsesbesvær laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Forstoppelse:
Ved forstoppelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Galdesten:
Ved galdesten laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

Mareridt:

Ved drømme laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

Mavekatar:

Ved mavekatar laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Betændelse i mave/tarm:

Ved betændelse i mave/tarm laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Gigt:
Ved gigt laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Candida albieans:
Ved candida albieans laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Graviditet:
Ved graviditet laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Halsbetændelse:
Ved halsbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi,

 

Hedestigninger:
Ved hedestigninger laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Helvedesild:
Ved helvedesild laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hjernerystelse:
Ved hjernerystelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hjertet:
Ved hjertet laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hoste:
Ved hoste laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hovedpine:
Ved hovedpine laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hudsygdomme:
Ved hudsygdomme laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hukommelsessvækkelse:
Ved hukommelsessvækkelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

Hæmorider:

Ved hæmorider laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Høfeber:
Ved høfeber laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hørenedsættelse:
Ved døvhed laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Håraffald:
Ved håraffald laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Impotens:
Ved impotens laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Influenza:
Ved influenza laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ischias:
Ved ischias laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Klimakterium:
Ved klimakterium laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Knoglehindebetændelse:
Ved knoglehindebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Knogler:
Ved knogler laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Koldbrand:
Ved koldbrand laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Kramper:
Ved kramper laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Kræft:
Ved kræft laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

Kvindesygdomme(svulster, perlypper, underlivssænkning, tørre slimhinder, udflåd, brystknuder, menstruationsproblemer):
Ved kvindesygdomme laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Kyssesyge:
Ved kyssesyge laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Kæbeled:
Ved kæbeled laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Køresyge:
Ved køresyge laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lammelser:
Ved lammelser laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi.

 

Ledegigt:
Ved ledegigt laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Leverbetændelse:
Ved leverbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Leverskader:
Ved leverskader laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lichen ruber:
Ved lichen ruber laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ligevægtsforstyrrelser:
Ved ligevægtsforstyrrelser laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Livmoderbetændelse:
Ved livmoderbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lumbago:
Ved lumbago laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lungebetændelse:
Ved lungebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lungetuberkulose:
Ved lungetuberkulose laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lymfekirtelbetændelse:
Ved lymfekirtelbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Lægkramper:
Ved lægkramper laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Brystknuder:
Ved brystknuder laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Mandler:
Ved mandler laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Mavekatar:
Ved mavekatar laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Mellemørebetændelse:
Ved mellemørebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Menieres sygdom:
Ved menieres sygdom laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Menustrationsbesvær:
Ved menustrationsbasvær laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Overgangsår(hedeture):
Ved overgangsår laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Migrene:
Ved migrene laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Mundlugt:
Ved mundlugt laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Muskelsmerter:
Ved muskelsmerter laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Skjoldbruskkirtel(over og underfunktion):
Ved skjoldbruskkirtel laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Nyrebetændelse:
Ved nyrebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Nyresten:
Ved nyresten laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Nervebetændelse:
Ved nervebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Nældefeber:
Ved nældefeber laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Forstoppelse:
Ved forstoppelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Osteoporasis (skøre knogler):
Ved osteoporasis laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ovariecyster (cyster på æggestok):
Ved ovariecyster laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Parkinson:
Ved Parkinson laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en individuel behandlingsplan, med frekvenser og

akupunktur. 

 

Paradontose:
Ved paradontose laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Polypper:
Ved polypper laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Prostata:
Ved prostata laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Psoriasis:
Ved psoriasis laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Koldbrand:
Ved koldbrand laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Reumotiske sygdomme (gigt):
Ved gigt laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Rosen:
Ved rosen laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, 
vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Røde hunde:
Ved røde hunde laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Seneskedebetændelse:
Ved seneskedebetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Sexuel svækkelse:
Ved sexuel svækkelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Hovedpine:
Ved hovedpine laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Stemmebåndskrampe og tab:
Ved stemmebåndskrampe og tab laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Stær:
Ved stær laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Sukkersyge:
Ved sukkersyge laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Svimmelhed:
Ved svimmelhed laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Tregeminusneurolgi:
Ved tregeminusneurolgi laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ufrugtbarhed:
Ved ufrugtbarhed laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Underlivsbetændelse:
Ved underlivsbetændelse laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Åreknuder:
Ved åreknuder laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ødemer:
Ved ødemer laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Øjensygdomme:
Ved øjensygdomme laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, zoneterapi, immunsystemterapi.

 

Ørelyde:
Ved ørelyde laves en irisundersøgelse. Ud fra det man ser i øjet udarbejdes 
en behandlingsplan, som består af homøopati, akupunktur med laser, urtetinktur, vitaminer, biokemi, mineraler, nosodeterapi, 

bottom of page