top of page

Kvantemedicin

SCIO - et kvantemedicinsk balanceringssapparat udviklet af tidligere NASA-professor

Den moderne kvantemedicin har lært os, at alting består af både fast stof og energi. Alting - også menneskekroppen og dens forskellige organer – udsender forskellige og individuelle energifrekvenser på grund af molekylernes svingninger. Denne viden kan man i dag bruge medicinsk.

 

Den ungarske professor William C. Nelson har bl.a. arbejdet for General Motors og har været med til at udvikle gyro-navigations-systemet i NASA’s Apollo-rumfartsprogram. Senest har han i spidsen for et internationalt forskerteam udviklet det kvantemedicinske balanceringsapparat SCIO.

Analyserer og balancerer med elektromagnetiske frekvenser

SCIO-apparatet har en omfattende database, som indeholder elektromagnetiske frekvenser for alle almindelige bakterier, virus, parasitter, vitaminer, mineraler, syge tilstande, naturmediciner af forskellig art og meget, meget andet.

 

Under en balancering sendes alle apparatets mere end 9.000 frekvenser til kroppen, én for én. Selv om hver impuls kun varer 1/100 sekund, reagerer kroppen som om den reelt bliver udsat for den fysiske virus, bakterie osv. Apparatet aflæser reaktionen og kan på den baggrund analysere kroppens helbredstilstand.

Hvis analysen viser, at kroppen har brug for at få tilført eller skille sig af med noget, kan SCIO-apparatet også balancere.

Det kroppen har brug for, tilføres som en specifik elektromagnetisk frekvens. Ligesom apparatet kan tilføre frekvenser, der stimulerer kroppen til selv at skille sig af med fx skadelige mikroorganismer eller giftstoffer.

 

SCIO kan balancere stort set alle konkrete fysiske, psykiske og emotionelle problemer og ubalancer. SCIO aktiverer dine selvhelbredende mekanismer. Under selve balanceringen mærker du ingenting. Men de mange processer, apparatet sætter i gang, fortsætter i flere timer efter en balancering. Og du vil ofte blive træt bagefter.

Fremtidens medicin

 

SCIO’en indeholder verdens største og mest komplekse medicinske software. I mit arbejde med dette komplicerede apparat har jeg set de mest utrolige resultater. Og jeg er overbevist om, at kvantemedicin er fremtidens medicin.

bottom of page