top of page

Irisanalyse

En anerkendt medicinsk diagnoseform

De fleste ved, at man i zoneterapien arbejder med kroppens afspejling under fødderne. På samme måde kan vi finde kroppens forskellige organer og systemer afspejlet i øjets iris.

 

Irisanalysen er en meget effektiv analyseform, som kan give både fysiske og psykiske indikationer om et menneske. Vi kan fx se, om en person genetisk har tendens til åreforkalkning, stress, hormonelle ubalancer, belastninger på forskellige organer og mange, mange andre ting.

 

Analyseformen blev opdaget første gang i 1600-tallet. I 1983 blev irisanalyse anerkendt som en medicinsk diagnoseform i det tidligere Sovjetunionen. Flere steder i verden anvender almindelige læger irisanalysen som en supplerende analyseform. Og i Sydafrika indleder mange psykiatere den første konsultation med en irisanalyse - inden de begynder at stille spørgsmål til klienterne.

Et irisbillede siger mere end tusind ord

Med moderne digitale kameraer til overkommelige priser, som tager billeder i høj kvalitet, er det blevet meget lettere at udføre en kvalificeret irisanalyse. Men teknologien betyder også, at vi i dag kan forstørre billeder af iris meget højt op.

Moderne forskere over hele verden arbejder den dag i dag på at videreudvikle irisanalysen på baggrund af den nye teknologi.

Og mange nye tegn er kortlagt inden for det sidste årti.

 

Jeg bruger ofte irisanalyse i mine konsultationer. Med et billede af dit øje kan jeg danne mig et godt overblik over dine fysiske og psykiske styrker og svagheder. Og irisanalysen vil ofte give et godt indblik i, hvad den dybere eller bagvedliggende årsag til dine symptomer er.

Irisanalyse og behandlingsplan 1800,00 kr.

bottom of page