top of page

Om Britta Cebrine Petersen

Heilpraktik, auriculoterapi og kvantemedicin

Derfor forelskede jeg mig med det samme, da jeg i 2007 første gang blev præsenteret for auriculomedicinen i forbindelse med min uddannelse til heilpraktiker. Her var et simpelt redskab, som jeg kunne bruge til at hjælpe børnene og deres forældre med at skabe harmoni i skole- og familielivet. De fleste mennesker mærker store forandringer i humør og læseevne efter kun ganske få behandlinger med auriculoterapi.

 

I efteråret 2009 blev jeg færdiguddannet heilpraktiker. En bred naturmedicinsk uddannelse, hvor jeg også har lært irisanalyse, kostvejledning og behandling med homøopati og urter.

Siden har jeg fortsat min uddannelse i auriculoterapi og auriculomedicin. Og senest har jeg udvidet mine behandlingsmetoder med det kvantemedicinske behandlingsapparat, SCIO.

Speciale i børn og unge med læse- og koncentrationsbesvær

Mit fokus er stadig børn og unge mennesker, som jeg elsker at arbejde med. I 2011 måtte jeg endelig stoppe mit virke som børnehaveklasselærer. Og jeg har siden kunnet hellige mig arbejdet som behandler på fuld tid, med speciale i børn og unge med læse- og koncentrationsbesvær. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt.

 

Jeg er RAB-godkendt behandler og medlem af Dansk Heilpraktiker Forening.

Jeg har altid arbejdet med børn og unge

 

Jeg har i mere end 20 år, været en del af folkeskolen senest som børnehaveklasseleder. Og det har været en daglig glæde at være med til at hjælpe børnene til at finde deres vej i livet.

De senere års mange ændringer i lærernes forhold på skolerne begyndte dog at tære på min arbejdsglæde. 

Samtidig kunne jeg se, hvordan flere og flere børn mistrivedes og begyndte at få problemer med bl.a. at koncentrere sig og indgå i de sociale sammenhænge på en god måde.

bottom of page